На Рівненщину більше не везтимуть розморожений Pfizer

В області з’явилося обладнання, яке дозволяє зберігати вакцину тут

Україна збільшила можливості для зберігання вакцин в умовах наднизьких температур з 200 тисяч – до 6 млн доз. Про це інформувало Міністерство охорони здоров’я.

Таких умов потребує вакцина Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

Для зберігання препарату в областях ПРООН закупила та встановила на регіональних складах понад 50 морозильників, які в середньому дозволяють зберігати до 40 тис. доз вакцини. Тобто загальна спроможність обласних складів збільшилася до 2 млн доз. 

— Із 50-ти морозильників два встановили у Рівненській області на регіональному складі у Костополі. Обладнання забезпечує зберігання вакцин при температурі -70/-90. Тобто препарат не везтимуть, а ми можемо зберігати його в себе на складі, повідомила координаторка з вакцинації в області Олена Гандзюк.

У морозильниках в Костополі зможуть зберігати понад 20 тисяч доз вакцини Pfizer.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень