На Рівненщині за добу – один хворий на COVID-19

Натомість одна людина – одужала

Фото ілюстративне

За минулу добу на Рівненщині коронавірус діагностували в однієї людини – у 34-річного рівнянина. Таким чином у Рівненській області з початку пандемії підтверджено 79 тисяч 567 випадків захворювання на коронавірус, повідомляє Рівненська ОДА. 

Хворі з COVID-19 отримують медичну допомогу у 9-ти лікарнях «першої хвилі», де підготовлено 1 176 ліжок. На сьогодні завантаженість «ковідних» закладів становить 3,23%.

В області зареєстровано 1 206 летальних випадків, спричинених COVID-19. Тобто нових смертей від ускладнень коронавірусу за добу не фіксували.

Подолав хворобу ще 1 житель області, таким чином, усього тих, хто одужав – 78 тисяч 264 особи.

Протягом доби проведено 104 ПЛР досліджень та 6 швидких тестів.

На Рівненщині триває кампанія з вакцинації проти COVID-19. У вихідні в області працювало 5 центрів масової вакцинації – у Рівному, Дубні, Вараші та два у Сарнах.

За добу на Рівненщині зробили 224 щеплення.

Усього в області 88 тисяч 758 осіб отримали щеплення. Із них 30 тисяч 764 особи завершили вакцинацію, отримавши дві дози вакцини проти коронавірусу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень