На Рівненщині впіймали злодія, який крав солярку

Встиг злити 280 літрів

На Рівненщині викрили молодика, який з початку року вкрав 280 літрів дизпалива.  

150 літрів пального 20-річний чоловік злив із вантажівки 29-річного підприємця з Рокитного. Ще 130 літрів дизелю він поцупив із бака транспортного засобу 34-річного жителя села Масевичі, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Нині триває розслідування. Поки ж правоохоронці встановили, що крадіжки були скоєні у період із 12 на 13 січня та із 22 на 23 січня.

Під час обшуків вдома у підозрюваного правоохоронці знайшли шланг, каністри та вилучили орієнтовно 20 літрів дизпалива. Решту він уже використав та продав.

Раніше у поле зору правоохоронців молодик не потрапляв. Однак тепер йому може загрожувати від 5 до 8  років позбавлення волі. Нині правоохоронці перевіряють його на причетність до інших аналогічних злочинів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень