На Рівненщині вкотре спробують продати старезне приміщення редакції

У центрі міста

В Острозі продають приміщення редакції. У самісінькому центрі – за адресою вул. Старостинська, 2. Власне на цьому пункті всі привабливості цього об’єкта малої приватизації вичерпуються.

Йдеться про старезне, ще дореволюційне приміщення, в якому вже добрих 20 років немає життя. Редакції двох острозьких газет туляться у невеличких орендованих приміщеннях: «Замкова гора» орендує одну кімнатку поруч з міською радою, а «Життя і слово» – приміщення віддалік від центру, поруч з колишньою синагогою.

 

Ну, а приміщення, яке вкотре виставили на продаж з аукціону, вже й забуло, що було колись редакцією.

Колишнє приміщення редакції в Острозі. Фото з Google Maps
Колишнє приміщення редакції в Острозі. Фото з Google Maps

Спроби продати його вже були, а покупців не знаходилось. Тому в проєкті рішення міської ради передбачили, що аукціон може не відбутися. У разі, якщо на торгах буде лише один учасник, то приватизація завершиться викупом майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень