На Рівненщині у двох монастирях УПЦ МП шукають диверсантів (ФОТО)

Одночасно обшуки проводяться у восьми областях

СБУ на Рівненщині проводить обшуки на території двох монастирів.

Це Свято-Успенський чоловічий монастир Рівненсько-Острозької єпархії та жіночий монастир на честь Іверської ікони Божої Матері урочища «Юзефін», що у Сарненсько-Поліській єпархії.

Там працюють СБУ, Нацполіція та Нацгвардія.

Як йдеться у повідомленні Рівненського УСБУ, заходи проводять в межах системної роботи відомства з протидії діяльності російських спецслужб на території України.

Зокрема, враховуючи збройну агресію рф, зростає ризик вчинення терористичних актів, диверсій, захоплення заручників, особливо в місцях великого скупчення громадян. Вказані заходи проводяться для недопущення використання релігійних громад в якості осередку «русского міра»; перевірки даних про використання приміщень монастирів для переховування диверсійно-розвідувальних груп, іноземних громадян, зберігання зброї тощо; убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Правоохоронці оглядають вказані території та приміщення, шукають заборонені предмети. Також перевіряють осіб, чи вони причетні до діяльності на шкоду державному суверенітету України.

Загалом відомо, що сьогодні безпекові заходи проводять у храмах московського патріархату у восьми областях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень