На Рівненщині спіймали молодиків, які поїхали з гостей на вкраденому мікроавтобусі й злетіли у кювет

Авто вони планували повернути назад

Днями до поліції надійшло повідомлення від жителя Дубенського району. Чоловік заявив, що в селі Княгинин вкрали Volkswagen T2.

Поліцейським вдалося розшукати викрадений транспортний засіб неподалік селища Мізоч Рівненського району. Зупинятися викрадачі не збиралися, однак водій не впорався із керуванням автівки, врізався у бетонні блоки блокпоста та з’їхав у кювет, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Згодом з’ясувалося, що причетні до злочину парубки приїхали в гості до родичів у село Княгинин. Туди дісталися на мотоциклі, але повернутися ним додому не змогли через технічну несправність.

На узбіччі вони побачили незачинений мікроавтобус. Тож саме ним вирішили доставити двоколісний за додому. Зі слів зловмисників, авто вони потім хотіли повернути назад.

Нині з молодиками працюють слідчі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень