На Рівненщині ситуація з ямковістю найгірща на трасі Київ-Чоп. Її «латають» без вихідних

Дорога дуже постраждала від перепадів температури

Траса Київ-Чоп з приходом зими вкрилася величезними ямами. На це скаржаться чисельні водії. Днями львів`янин пошкодив у легковику три колеса. 

Ями – як відра: на трасі Київ-Чоп у напрямку Рівного водій лишився без трьох коліс (ФОТО)

Парадоксально, що така ситуація склалася на Рівненщині лише на Київ-Чоп, розповідає речник служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк:

На інших дорогах, як це не парадоксально, таких проблем з ямковістю - немає. На Київ-Чоп - глобально - проблема є. І це серйозна проблема. Ці всі ями, які ми маємо, вони утворилися протягом останніх двох тижнів. На дорозі Київ-Чоп, де ситуація найважча, працюють 10 бригад дорожніх працівників.

Бригади працюють на усуненням ям ще з минулого тижня без вихідних. Обіцяють відремонтувати покриття протягом наступних 3-5 днів. Нині на рівненській ділянці траси Київ-Чоп уже ліквідовано близько 70% ям.

Також ситуацію покращило настання стабільних морозів. Як пояснює Дмитро Леонтіюк, різке утворення вибоїн утворилося через сезонні перепади температури та зношенність покриття.

Ще на початку листопада на трасі не було жодної ями, тож вони утворилися під час коливань температури останнім часом. 

До слова, на весні найбільш зношені шари траси М-06 в області будуть замінювати. Восени провели тендер, де обрали підрядника.

Поки що, водіїв закликають бути обережними та триматися ближче до лівої смуги, адже права - найбільш зношена через трафік вантажівок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень