На Рівненщині розбудовують спортивну інфраструктуру (ФОТО)

За президентською програмою

2 басейни та 6 спортивних, тренажерних та фітнес-залів - таким буде майбутній спортивний комплекс у Костополі.

Сьогодні голова Рівненської ОДА Віталій Коваль оглянув хід будівництва спортивного закладу.

Цьогоріч ми продовжуємо серію «Великого будівництва». У 2020 році у Костополі ми відновили стадіон «Колос», тепер задача - зробити усе можливе, аби місцева молодь якнайшвидше відвідувала сучасний басейн.

 

Попереду ще багато роботи, однак, якщо ми синхронізуємо зусилля на усіх рівнях - місцевому, обласному і державному, то наша амбітна ціль перетвориться на цілком реальну, - зазначив очільник області.

Так, спорткомплекс матиме дві чаші басейну - дитячу та дорослу (розміри 13 *25 м і 13*16 м; глибина 1,40 м і 1,20 м відповідно).

За словами підрядника, басейни будуть накриті спеціальними дерев’яними конструкціями, такий дизайн вперше застосовано в Україні.

Тут облаштують тренажерні, спортивні та фітнес-зали. Усе для того, аби костопільчани мали ще більше можливостей для здорового способу життя.

Місцеві жителі Костополя вже багато років звертаються із проханням добудувати басейн. Усе тому, що у місті є багато дітей, активної молоді та спортсменів, які змушені їздити у басейн в сусіднє місто Березне.

 

Наразі ми маємо повне порозуміння із місцевою владою, а також облдержадміністрацією та облрадою.

 

Плануємо до кінця цього року повністю підготувати об’єкт до здачі в експлуатацію, - розповідає голова Рівненської РДА Олександр Коваль.

Наразі готовність спорткомплексу складає 50%. Попереду - накриття даху, утеплення, внутрішні та зовнішні роботи. Після чого - монтування чаш басейну та встановлення спортивного обладнання.

Загальна кошторисна вартість об’єкту – понад 45 млн грн.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень