На Рівненщині провели у Небесне військо трьох Захисників (ФОТО)

Двоє з них загинули на фронті, а ще один помер удома, щойно приїхавши у довгоочікувану відпустку

Рівненщина попрощалася із трьома захисниками України - Юрієм Ніневським, Іваном Семеновичем та Володимиром Осипчуком з Рівненського району.

У Гощанській громаді провели в останню путь Юрія Ніневського. Він помер удома, щойно приїхавши у довгоочікувану відпустку. Причина смерті – інфаркт. 

Захисник мав величезний бойовий досвід: був учасником АТО. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі знову відправився захищати рідну країну.

На Березнівщині попрощалися із загиблим воїном, Іваном Семеновичем. Він загинув під час бойових дій біля населеного пункту Опитне Донецької області.

Війна, підступно розв’язана московськими окупантами, обірвала ще одне молоде життя. Без чоловіка залишилася кохана дружина, без тата – син, який навчається лише у першому класі. 

Дядьковицька громада провела сьогодні в останній шлях земляка Володимира Осипчука, який загинув на Донеччині. 

Командир 3 гранатометного відділення протитанкового взводу 1 механізованого батальйону ЗСУ головний сержант Володимир Осипчук загинув під час мінометного обстрілу в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Щирі співчуття рідним та побратимам Захисників

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень