На Рівненщині приведуть до ладу протирадіаційне укриття, яке могло б захистити кілька сотень школярів

Чи встигнуть до 1 вересня - невідомо

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З початку повномасштабної війни на території України виникли обґрунтовані та реальні підстави для використання укриттів, які, на жаль, виявилися не готовими до того, аби там перебувати. Такі укриття є і на Рівненщині.

Йдеться про протирадіаційне укриття площею 668,77 кв. м в селі Карпилівка на Сарненщині. Воно могло б захистити 900 учнів шкіл, однак його не привели у стан готовності до використання за призначенням, повідомили у прокуратурі Рівненщини.

У зв’язку з цим прокурор до однієї з селищних рад звернувся до суду, аби зобов’язати відповідних осіб привести сховище у належний стан. Цю вимогу суд задовольнив позов повністю. Чи встигнуть там облаштувати хороше укриття до 1 вересня - невідомо. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень