На Рівненщині попрощалися з футболістом, який загинув на Херсонщині (ФОТО/ВІДЕО)

Без татуся залишилися син і донечка

Гоща провела в останню земну дорогу Героя України, військовослужбовця - Гуменюка Сергія, котрий віддав своє життя на війні з московським звіром-ворогом, захищаючи рідну Батьківщину.

Про це повідомляє Гощанська селищна рада. 

Молодший сержант, Гуменюк Сергій народився 25 січня 1977 року. З початком активних воєнних дій росії проти України, 21 березня був призваний на військову службу по мобілізації.

Загинув 11 серпня 2022 під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області в результаті прямого влучення артилерійського снаряда в окоп під час артилерійського обстрілу з боку противника.

Сергій був гарним сім'янином, любив грати у футбол, збирати гриби та рибалити разом із сином. Був прикладом для інших побратимів, його бойовий дух вражав стійкістю і мужністю.

Сергій, назавжди залишиться сміливим воїном, який до останнього подиху був вірним обов’язку, присязі, своїй країні та своєму народові.

Поховали військовослужбовця з усіма почестями під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі.

У загиблого захисника залишилися мати, дружина та двоє дітей: 12- ти річна дочка та 14- ти річний син.

Попрощатись з Героєм та провести його в останню дорогу прийшли жителі та керівництво громади, друзі, всі, хто знав Сергія.

Майоріли синьо-жовті прапори, а в очах людей - сльози, знову від рук російських загарбників, загублено молоде життя.

Вічна шана і пам’ять Герою! Герої не вмирають

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень