На Рівненщині поліцію підняли за командою «тривога» (ФОТО)

Правоохоронців перевіряли на готовність

В умовах воєнного стану поліцейські мають бути у повній бойовій готовності за будь-яких обставин.

З метою перевірки оперативності реагування та готовності до виконання поставлених завдань, сьогодні, 18 лютого, працівники апарату Головного управління Національної поліції в Рівненській області відпрацювали алгоритм дій під час команди «навчальна тривога». 

Під час шикування особового складу начальник ГУНП в Рівненській області Олександр Ганжа наголосив, що особовий склад завжди повинен бути готовим до будь-яких викликів. Водночас підкреслив, що колектив – потужний і боєздатний.

Поліцейські Рівненщини, окрім виконання службових завдань, продовжують вдосконалювати майстерність та професійні навички: і під час тактико-спеціальних навчань, і у стрільбі з табельної чи автоматичної зброї, і на різних тренінгах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень