На Рівненщині поліцейські розшукали дитину, яка загубилася у лісі: пішла ягоди збирати (ВІДЕО\ФОТО)

Чорницю знайшла в лісі, а батьків загубила

У Сарненському районі 8-річна дівчинка відійшла від рідних під час збору ягід та зникла. Спочатку її намагалися розшукати самостійно. Однак, коли пошуки результатів не дали — звернулися до поліції.

Правоохоронці разом із селянами прочісували навколишню місцину й орієнтовно за годину дівчинку вдалося знайти. Вона вийшла до людей, які збирали чорниці. Ті  натомість привели її до дільничного та лісівників, які були неподалік, - повідомляють правоохоронці

Як з’ясували поліцейські, восьмирічна дівчинка була у лісі разом із батьками та сестрою. Діти відійшли від дорослих трохи далі. Невдовзі старша сестричка сказала молодшій повертатися до батьків, однак дорогу до них дитина так і не знайшла. Понад п’ять годин вона блукала лісом,  доки не почула, що поряд є люди.

Поліцейські та лісівники привезли дитину до місця проживання та передали схвильованим батькам.

Аби відволікти дівчинку від хвилювання, яке їй довелось пережити,  поліцейські пригостили дитину солодощами та подарували ляльку.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень