На Рівненщині поліцейські розшукали дитину, яка загубилася у лісі: пішла ягоди збирати (ВІДЕО\ФОТО)

Чорницю знайшла в лісі, а батьків загубила

У Сарненському районі 8-річна дівчинка відійшла від рідних під час збору ягід та зникла. Спочатку її намагалися розшукати самостійно. Однак, коли пошуки результатів не дали — звернулися до поліції.

Правоохоронці разом із селянами прочісували навколишню місцину й орієнтовно за годину дівчинку вдалося знайти. Вона вийшла до людей, які збирали чорниці. Ті  натомість привели її до дільничного та лісівників, які були неподалік, - повідомляють правоохоронці

Як з’ясували поліцейські, восьмирічна дівчинка була у лісі разом із батьками та сестрою. Діти відійшли від дорослих трохи далі. Невдовзі старша сестричка сказала молодшій повертатися до батьків, однак дорогу до них дитина так і не знайшла. Понад п’ять годин вона блукала лісом,  доки не почула, що поряд є люди.

Поліцейські та лісівники привезли дитину до місця проживання та передали схвильованим батькам.

Аби відволікти дівчинку від хвилювання, яке їй довелось пережити,  поліцейські пригостили дитину солодощами та подарували ляльку.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень