На Рівненщині педагог гамселив учня ногами: як відреагували батьки дитини? (ФОТО/ВІДЕО)

Скандал також прокоментували колеги фізрука

У скандалі, де вчитель фізичного виховання ногами гамселив учня, педагоги підтримують колегу.

35-річний викладач фізкультури – «улюбленець» учнів, кажуть вчителі ліцею в селі Хотин.За 14 років роботи він ніколи не підіймав руку на дітей. А от поведінка в дев’ятикласника – дуже погана.

Школа, де стався інцидент

- Складна дитина – дисципліна та навчання. Він хуліганить на всіх уроках, класний керівник і психолог постійно з ним спілкуються, - каже вчителька Катерина Шафранська.

 

 

- Як ці вчителя витримують? Він починає скакати. У вчителя нерви здали, як і в кожного, додає місцевий житель Сергій Булаєв.

Школярі, які стали очевидцями, теж підтверджують — на перерві дев’ятикласник грубо порушував дисципліну, на зауваження не реагував. Сам фізрук до кінця розслідування від пояснень своїх дій відмовляється. Він роботи його відсторонили.

Будинок, де живе родина школяра

Постраждалий Юрій поки не уроки не ходить. Батько каже, не має ушкоджень після конфлікту з вчителем. І визнає, дитина має проблеми з поведінкою.

Батько школяра

- Він все на публіку. Дай щось таке сказати. Скільки разів йому казав: «Юра, не роби того!» Не слухався!, - додає Сергій Романович.  

Батьки претензій до педагога не мають. Однак у департаменті освіти Рівненщини підкреслили, насильство в закладі освіти – неприпустимі. Тож педагог буде відповідати – йому загрожує 850 гривень штрафу або громадські роботи.

Джерело: Ми - Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень