На Рівненщині обікрали чоловіка: Крадій пробрався, коли нікого не було вдома (ФОТО)

Зловмиснику загрожує позбавлення волі

Повідомлення про крадіжку в селі Кам’яна Верба, що на Рівненщині, надійшло до поліції напередодні близько 11 години.

30-річний чоловік розповів, що із підсобного приміщення його господарства невідома особа викрала шурупокрут, пилу та автотовари, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що ввечері 30 листопада потерпілий разом із трьома малознайомими чоловіками розпивав вдома алкогольні напої, а наступного дня виявив відсутність інструментів. До поліції він не пішов відразу, адже намагався знайти крадія самостійно, що не дало жодних результатів.

Правоохоронцям вдалося розшукати крадія. Ним виявився 32-річний житель сусіднього села Нова Пляшева. У приміщення зловмисник проник, коли потерпілого не було вдома.

Відомо, що раніше чоловік не потрапляв у поле зоре правоохоронців. Тепер йому може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень