На Рівненщині двом псевдомінерам загрожує до 6 років ув'язення

Мотивів своїх вчинків чоловіки пояснити не змогли

До 6 років ув’язнення загрожує двом псевдомінерам на Рівненщині.

Так, у квітні цього року до поліції надійшло повідомлення про замінування кафе у Здолбунові. На місце події виїхали усі спецслужби, втім, після обстеження території, ця інформація не підтвердилася. Мінером виявився 44-річний здолбунівчанин.

Аналогічна ситуація сталась і в селищі Соснове, колишнього Березнівського району. Там, у червні цього року, 45-річний місцевий житель мав намір підірвати селищну раду.

За вказаною адресою також працювали вибухотехніки, кінологи, оперативники та слідчо-оперативна група. Однак жодних вибухонебезпечних предметів вони не виявили.

Мотивів своїх вчинків чоловіки пояснити не змогли.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень