На продажу кросівок жінка на Рівненщині втратила майже 10 тисяч гривень

Бо перейшла за шахрайським посиланням

Жінка на Дубенщині хотіла продати дитячі кросівки Оголошення розмістила на одному із безплатних сайтів, а для зручності — вказала номер банківської картки чоловіка, на яку очікувала отримати оплату.

Вже через п’ять хвилин через один із месенджерів з нею сконтактував «покупець» та запропонував оформити послугу «безпечного доставлення».

Для отримання оплати перейшла за посиланням, яке надіслав «покупець». Втім, не змогла підтвердити операцію з доставки, скористалася допомогою адміністратора, послуги якого пропонувались в діалоговому вікні сайту. Потому жінці зателефонував «працівник» банку та попросив ввести код для підтвердження послуги.

Як виявилося, вона опинилася на фішинговому сайті. Відтак, замість очікуваного прибутку із картки зникло 9500 гривень.

У поліції застерігають - у жодному разі не переходьте за невідомими посиланнями та будьте обачними під час купівлі-продажу товарів в Інтернеті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень