На продажі гранат у Дубні затримали раніше судимого чоловіка (ФОТО)

Боєприпаси привіз із тимчасово окупованої Херсонщини  

На збуті боєприпасів правоохоронці затримали 34-річного мешканця Дубна.

Злочинну діяльність чоловіка поліцейські викрили ще 17 числа, коли зловмисник 1000 грн продав наступальну осколкову ручну гранату «РГН» та запал до неї.

Зловмисника затримали напередодні під час чергового збуту боєприпасу. Під час поверхневої перевірки у чоловіка вилучили гроші та ще одну гранату. Боєприпаси відправили на експертизу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Відомо, що 34-річний затриманий був судимий за вчинення корисливих злочинів та злочинів, пов'язаних із незаконним обігом зброї. Втім, після умовно-дострокового звільнення із місць позбавлення волі зловмисник на шлях виправлення не став. 

Чоловік відбував покарання у Херсонській області, де і залишився проживати після умовно-дострокового звільнення.

 

Однак із початком бойових дій, виїжджаючи із окупованої території, знайшов декілька гранат, які прихопив для самозахисту. Та через деякий час вирішив їх продати.

Йому повідомили про підозру. Нині правоохоронці вирішують питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваному може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень