На півночі Рівненщини п'яний водій «Мінська» вирішив відкупитися від патрульних 1000 гривень

Та не вийшло

Напередодні ввечері поблизу села Старики на півночі Рівненщини патрульні зупинили мотоцикл «Мінськ», водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування з 41-річним водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Drager.

Результат перевірки показав 2.01 проміле, повідомляє патрульна поліція Рівненщини.

Щоб чоловіка не притягували до адміністративної відповідальності, він вирішив запропонувати поліцейським хабар в розмірі 1000 грн.  

У результаті патрульні склали на водія адміністративний протокол за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, а також винесли постанову за порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами. Далі з водієм двоколісного розбиралася слідчо-оперативна група.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень