На півдні Рівненщини бус влетів у вантажівку дорожньої служби: Одного з потерпілих деблокували

Деталі аварії від поліції

В поліції повідомили деталі вечірньої аварії у селі Молодаво на Дубенщині.

О 18:10 на трасі Київ-Чоп 27-річний водій Mercedes-Benz Sprinter проігнорував вимоги дорожніх знаків та врізався у вантажівку дорожньої служби, яка стояла на ділянці дороги, де тривають ремонтні роботи.

Від удару вантажівка протаранила відбійник та з’їхала у кювет. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, в  ДТП постраждали троє осіб, двоє з них (пасажир та водій буса) – у лікарні.

У кермувальника — закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом ноги. Пасажир, 27-річний житель Тараканова із політравмою у реанімації. Медична допомога знадобилась і водієві автомобіля «Iveco», 41-річному жителю села Верба. Його після обстеження відпустили, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що 27-річного пасажира з Mercedes деблокували рятувальники.

За фактом ДТП нині триває розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень