На Одещині ТЦК «запакували» в бус 14-річного підлітка-сироту: як закінчилася історія?

Після інциденту дитина перебувала в шоковому стані

ФОТО: Бессарабія.інформ.

В Одеській області чоловіки у військовій формі схопили 14-річного хлопця, проте коли зрозуміли, що він неповнолітній, викинули його на трасі.

Про це розповідає видання Бессарабія.інформ.

Ситуація трапилася у селі Приозерне Суворовської громади. Четверо чоловіків у військовій формі зеленого кольору з автоматами схопили 14-річного підлітка в білий бус невідомої марки та вивезли у бік села Червоний Яр.

Проте, коли нападники дізналися його вік, то відпустили на трасі. Звідти хлопець пішки пройшов майже 7 кілометрів, витративши на цей шлях майже дві години.

Хлопець - сирота, ним, його братом-двійнятком та молодшою сестрою опікується бабуся, він служить паламарем у місцевому храмі. Дитина після інциденту перебувала у шоковому стані, з ним працював психолог.

Директор школи та староста села викликали поліцію, проте активних дій від правоохоронців не дочекалися. Соціальні працівники та психолог звернулися разом із бабусею постраждалого до Ізмаїльської окружної прокуратури, також було сповіщено про цей випадок Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Після розмови з поліцією всі покази записалися на камеру, знайшлися очевидці викрадення, дитину запросили на слідчий експеримент.

Наразі невідомо, чи це була просто озброєна банда, або військові, які таким чином проводять мобілізаційні заходи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень