«На носі» опалювальний сезон: Скільки будинків у Рівному отримали Акти готовності до цього періоду

У теплопостачальному підприємстві дали відповідь

Майже половина рівненських багатоповерхівок не готові до подачі тепла. Адже Акти готовності до опалювального періоду на сьогодні отримали лише 440 з понад 800 житлових будинків, повідомили у Рівнетеплоенерго.

Кожен споживач житлово-комунальних послуг повинен розуміти, що комфорт, тепло і затишок в домі залежить від: відсутності витоків в підвалі, промитих радіаторів, відремонтованих розбитих вікон – це джерела втрат тепла. Якщо тепло втрачається через стіни, розбиті вікна, відкриті горища, підвали – такий будинок важко і дорого забезпечити якісною послугою з опалення.

 

Тому самим споживачам варто заздалегідь потурбуватися про своє благополуччя і проконтролювати питання готовності житлового будинку до експлуатації в опалювальному сезоні, – йдеться у повідомленні.

Підприємство також нагадало, що готовність до опалювального сезону полягає у відсутності заборгованості за опалення та гарячу воду.

Тож до початку опалювального сезону рівнянам варто повністю погасити накопичені борги перед теплопостачальним підприємством, щоб не допускати збоїв в запуску тепла.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень