На Мічиганщині у США попрокидалися Гниди: Скільки кожен українець має пожертвувати на ЗСУ?

Давайте порахуємо

Нетривіальним питанням задалися на Форумі «Української правди». Відкрили навіть окрему гілку.

Гілка називається так:

Скільки кожен українець повинен пожертвувати на ЗСУ?

 - Як ви думаєте, скільки відсотків своїх ресурсів кожен, хто переживає за Україну, повинен пожертвувати на ЗСУ: частину грошей у відсотках від свого загального багатства?

Подаємо лише деякі з відповідей у обговоренні:

- Думаю якби всі жертвували принаймні 10% від заробітків щомісяця, то була би в нас зовсім інша армія. Але правда в тому, що хто має малі доходи, той жертвує, хоч і не може стільки виділити. А хто багатий – той ні. Хоча варто

 

- Львівський історик Василь Расевич колись написав, що євреї на створення держави Ізраїль жертвували по 10% власного багатства.

- 10% це має бути мінімум. Якщо ж ти чоловік мобілізаційного віку і не на фронті, то маєш жертвувати і 20% і 30%. Бо за тебе зараз гинуть люди. За те, що ти сидиш у теплі і безпеці.

 

- Кожен повинен щось робити для перемоги.

 

Бо інакше нам українцям прийдеться пізніше протягом багатьох десятиліть ( якщо не завжди ) співати тужливі українські пісні про нашу нещасну українську долю так, як це було раніше впродовж багатьох століть нашого бездержавного існування під пануванням чужинців.

 

- Останній рік даю приблизно 10% свого особистого доходу, перші пів року війни було 15-20%.

 

- Треба не донати а військовий податок. Прогресивний. Від 10% до 50% в залежності від доходів. А для цього потрібна держава яка зможе ці гроші ефективно використовувати.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

 

 

- Тільки щоб була зарплата, потрібно 80 ярдів в місяць, це тільки на виплати. Якщо взяти що нас 15 млн домогосподарств, діти ресурсів не мають, пенси як такі також, тож залишається 10 лямів людей з ресурсом.

 

Потрібно з кожного по 10 тис грн, тільки щоб були гроші на виплати, при доходах в реаліях війни в ті самі середні 10-12 тис по країні. Тобто віддавати потрібно всі ресурси. Майно у вигляді багатства в даний момент брати не доцільно, по перше ніхто не купить, по друге якщо всі почнуть продавати воно обвалиться в ціні кратно.

- Для начала хотелось бы видеть отрубленные за коррупцию руки и эффективное расходование средствв,тогда бы потребность в донатах резко снизилась.А то с этим ненасытным чиновничьим быдлом хоть 50% доходов отдавай все равно не хватит.

 

- Як це питання тут в Мічигані зараз розкручується, це песець.
Мовляв, вони всі злодії, все крадеться, та ну його нахєр, їм допомагати, все прогнило і тп.
Сидять в тих сраних фейсбуках і один одного накручують.
Хто донейтив регулярно й усвідомлено, той і буде то робити, але на окремих людей ця компанія може мати вплив.

Як показались всі, втомились тут від війни. У США

 

- Да и в Украине так же. У многих руки опускаются, глядя на этот беспредел. И тут тупиковая ситуация. Начинают разглашать – люди разочаровываются. Молчать – будут ещё больше воровать. Конечно если бы ловили, сажали, конфисковывали, то это придавало бы сил и уверенности, что в стране что то меняется

 

- Ну, в Україні це хоча б зрозуміло, люди у війні живуть більш ніж півтора роки. І їх це зайобує, з одного боку жертви, а з іншого – збагачення.
А цим Мічиганським козлам що заважає?
Але знову ж таки, то не про всіх.
Таке враження просто складається, що ті, хто від початку не допомагав, в даний час немов знайшли якусь сатисфакцію, виправдання своїй скупості.
Тому мене деколи це, м’яко кажучи, сильно дратує.

А ще вони чомусь активізувалися. Сиділи собі тихенько раніше, не було їх чути, робили вигляд, що переживають за долю України. А зараз ще й виступати починають, типу вони праві, всі хто жертвує кошти, то якісь лохи, а вони, мовляв, це вже давно передбачали, вони мудрі, далекоглядні пацани.
Гниди, карочє.

- Є ще такий момент ті що не помагали чи мало помагали жлоби пробують виправдатись що вони були праві. Знаю людей в рази багатших за мене, а вони покупку чогось незначного виставляють як подвиг

 

- Я думаю 10% може кожен, навіть пенсіонер.
Просто треба переглянути пріорітети.

 

- Интересная постановка вопроса, донатить N сумму и вопрос закрыт… а может поставить вопрос иначе, сколько недель, месяцев или лет, каждый украинец должен провоевать???

Я задонатив пів сімейного бюджету. Що до податків...це окрема тема.

 

- Якщо комусь абсолютно начхати на Україну, то, очевидно, він нічого не повинен. Я в першому дописі цієї теми написав слова «повинен пожертвувати», але ці слова стосуються тільки тих людей, які переживають за долю України. Це для того, щоб їхні слова не розходилися з їхніми ділами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень