На кохання, щастя та здоров'я: Які ритуали проводять в День осіннього рівнодення

Коли відзначатимуть цей день

Завтра, 23 вересня, настане День осіннього рівнодення – астрономічний початок осені.

У цю дату день і ніч триватимуть однаково, а вже наступного дня ніч стане трохи довшою. В День осіннього рівнодення різні обряди, наприклад любовні, на здоров’я та щастя.

Любовні обряди

Завтра самотні люди можуть провести ритуал для пошуку своєї половинки. Для цього в ліжко потрібно покласти ще одну подушку і ковдру, а у ванній в стакан із зубною щіткою поставити ще одну.

Ритуали з вогнем

Вогонь – особлива стихія осені. Наші предки вірили, що багаття, запалене в цей день, має особливу енергію. Щоб залишити позаду все погане у житті, запишіть на листок те, що вас турбує, і спаліть його.  

Обряд на молодість і красу

З самого ранку після пробудження прийміть душ. Протягом дня частіше вмивайтеся. У цей день вода наділяє людей силою, жінкам приносить дівочу красу. Особливо корисно буде вмитися водою з колодязя або природного джерела.

Обряд оновлення в день осіннього рівнодення

День осіннього рівнодення – це день оновлення і початку нового життя. Позбавтеся старих і зламаних речей, винесіть з дому непотрібний одяг. Відпустіть всі старі образи. Не ображайтеся на близьких і не ображайте їх самі. Це прекрасна пора для нових придбань і покупок.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень