На карантині! Відомо, скільки триватимуть обмеження у Рівному та Квасилові

Обмеження, що діють у «жовтій зоні»

Карантин на території Рівненської тергромади, запроваджений через пандемію коронавірусу, пролонгували аж до кінця березня 2022-го року. 

Так вирішили на позачерговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС при Рівненській міській раді. Зміни Рівнерада внесла відповідно до постанови Кабмін.

Рівненська територіальна громада перебуває у «жовтій зоні» карантину.

Нагадаємо, з початку грудня бізнес, який працює в жовтій зоні, має перевіряти документи про вакцинацію або негативний тест у відвідувачів.

Також громадяни, які не отримали принаймні одне щеплення проти COVID-19 або не мають негативного тесту чи сертифіката про одужання, у жовтому рівні епідемічної небезпеки не зможуть: брати участь у проведенні масових заходів (це стосується культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних та інших заходів); відвідувати кінотеатри та інші заклади культури, спортивні зали, фітнес-центри, басейни; скористатися послугами суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування, для них будуть закриті бари, ресторани, кафе та інші заклади.

Водночас робота банків, автозаправних станцій, ветеринарних магазинів, аптек та всіх продовольчих магазинів у жовтому та червоному рівні не обмежується, проте обов’язковим залишається дотримання протиепідемічних правил – носіння маски та дотримання фізичної дистанції 1,5 м.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень