На Хмельницькій АЕС у Нетішині відбулися навчання через можливі загрози

Сьогодні

На ХАЕС та у місті Нетішині відбулося позапланове командно-штабне навчання. Його ініціював президент Держпідприємства «НАЕК «Енергоатом».

У ньому взяли участь органи управління та сили цивільного захисту Хмельницької області.

За сценарієм навчання усі залучені підрозділи відпрацювали свою взаємодію у разі виникнення позаштатної ситуації на об’єкті критичної інфраструктури, спричиненої військовою агресією рф проти України.

Як зазначив генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, основними завданнями навчання була перевірка системи аварійного реагування ВП ХАЕС, реалізація відповідних заходів щодо взаємодії ВП ХАЕС із місцевими органами влади та рятувальниками.

Готовність сил та засобів територіальних громад та структурних підрозділів ДСНС під час КШН перевірив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень