На центральному ринку Рівного знесли кіоски (ФОТО)

Вони були розташовані на тротуарі

На центральному ринку Рівного знесли кіоски. Прибрали лише ті споруди, які були розташовані на тротуарі на вулиці Шевченка. Зараз там облаштовують пішохідну зону та територію неподалік будинку побуту.

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли про трансформацію ринку, тоді торговці скаржилися на тиск. Мовляв, їм перешкоджають працювати через відкриття мережевого супермаркету, яка має відбутися незабаром.

Втім, стало відомо, що з кінця січня робоча група Рівнеради інспектувала ринок і ярмарок на вулицях Полуботка, Пересопницькій, Сагайдачного та Шевченка.

Там комісія виявила десятки недоліків і порушень, зокрема, пожежної безпеки. Адже тимчасові споруди були встановлені самовільно і перешкоджали руху спецтранспорту.

Про це ми писали тут:

Трансформація ринку Рівного, перевірки і організація проїзду на Соборну: що відомо? (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень