На «Азовсталі» більше немає жінок і дітей. На черзі - медики та поранені (ОНОВЛЕНО)

«Наказ Президента виконано» (с)

Так виглядає завод "Азовсталь" у Маріуполі
Так виглядає завод "Азовсталь" у Маріуполі

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук сьогодні ввечері заявила, що всіх жінок, дітей та людей похилого віку з території «Азовсталі» у Маріуполі евакуювали.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбук:

— Наказ Президента виконано: всіх жінок, дітей та людей похилого віку з Азовсталі евакуйовано. Цю частину маріупольської гуманітарної операції завершено, - пише Верещук.

Утім, на території заводу залишаються наші захисники, які боронять територію заводу від російських військ. Ті, на жаль, нині переважають кількістю. Військові, по суті, просто оточені у підземеллях заводу, передає «УП».

Додамо, що вчорашня евакуація цивільних з «Азовсталі» коштувала життя 3-х наших захисників, ще 6 – поранені. Росіяни підло обстріляли евакуаційний автомобіль, який їхав забрати цивільних. 

ОНОВЛЕНО о 23.10. 

Після евакуації з «Азовсталі» жінок, дітей та літніх людей наша держава зробить усе можливе та неможливе, аби врятувати й наших Героїв. Про це у своєму традиційному зверненні до українців заявив Президент України Володимир Зеленський.

– Готуємо зараз другий етап евакуаційної місії – поранених і медиків. Звичайно, якщо всі виконають домовленості. Звичайно, якщо не буде брехні, – сказав Гарант.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень