На вокзалах Рівного вже почали перевіряти іноземців. Підозрюють диверсії (ФОТО)

Перевіряють документи у громадян інших держав, бо є загроза створення російських ДРГ 

Працівники міграційної поліції Рівненщини посилюють фільтраційні заходи щодо іноземців. Про це повідомляє відділ комунікації обласного управління Нацполіції.

- У зв’язку з активністю диверсійно-розвідувальної діяльності в інтересах російської федерації на території держави та в Рівненській області зокрема посилюються заходи з перевірки законності перебування іноземців.

 

На базі управління міграційної поліції ГУНП в Рівненській області створено контактну групу, до складу якої входять також працівники підрозділів кримінальної поліції, яка у цілодобовому режимі здійснює відпрацювання місць можливого перебування громадян іноземних держав.

 

Фільтраційні заходи проводяться спільно з Нацгвардією, ДМС, ДПС та військовими адміністраціями України, - йдеться у повідомленні поліції. 

Перевірки іноземців здійснюються під час патрулювання, на блокпостах, у місцях тимчасового перебування вимушено переселених осіб тощо.  

Посилені заходи та ретельні перевірки працівники міграційної поліції проводять на авто та залізничних вокзалах, в тому числі й під час курсування пасажирських поїздів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень