Мисливці задля розваги ледь не залишили без світла село на Березнівщині

Такі випадки траплялися і у Рівному

Невідомі на Березнівщині навмисно пошкодили лінію електропередач. Таке зафіксували працівники «Рівнеобленерго» під час огляду повітряної лінії , адже тамтешні споживачі скаржилися на аварійні відключення світла. Тож енергетики вирішили з’ясувати їхню причину, говорить речник «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова:

На лінії були пошкоджені  ізолятори, зокрема на п’яти опорах. Фахівці групи нагляду за експлуатацією з’ясували, що їх розстріляли мисливці. І найбільш ймовірно зробили це навмисно. Адже подібні випадки трапляються нерідко. Так нещодавно схожі пошкодження були зафіксовані і на ще більш потужній лінії електропередач на вулиці Млинівській у Рівному.

Власне, за сухої погоди подібні розваги на якість електропостачання не впливають. Проте  зростає вологість повітря,  йде дощ то завдані дефекти призводять до перебоїв електропостачання , які можуть бути доволі тривалими.  Адже відновлення  та ремонт може потребувати спецтехніки .

[media=92423]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень