«Мусимо потерпіти»: Подолін – жителям «червоних зон», які лишилися без транспортного сполучення

Перегляд зонування буде через 14 днів

Епідситуація з поширенням коронавірусу на Рівненщині стрімко погіршується. Кількість хворих збільшилася утричі, повідомив заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

- Якщо в нас з початку карантину і до кінця травня на Рівненщині захворіло десь до 2,5 тисяч осіб, то статистика станом на сьогодні – майже через два з половиною місяця – свідчить, що кількість хворих збільшилася майже в геометричній прогресії.

 

Утричі.

 

І ми маємо на сьогодні 7 тисяч 800 випадків.

Найбільше хворих – в обласному центрі, на другому місці – Рівненський район. І зважаючи на кількість населення, саме Рівненський район потрапив у червону зону, каже Сергій Подолін.

Це, своєю чергою, спричинило проблеми з транспортом, адже людям немає як добратися на роботу.  

 

На це чиновник повідомив, що з керівництвом району обговорюють можливості підвезення працівників критичної інфраструктури.

Водночас, заборонити перевезення в окремих населених пунктах, а не у районі в цілому – неможливо, тож жителям «червоних» зон в ОДА радять трохи потерпіти. Рівні епіднебезпеки переглядатимуть через 14 днів. І якщо за цей час фіксуватимуть спад захворюваності – перевезення відновлять. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень