Марсіка, якого шукали в Рівному 11 днів, експрацівник СБУ тримав без їжі в покинутій хаті? (ФОТО)

«Аби той виловив йому мишей», – вважає господиня

Неймовірна історія про безхвостого кота тигрового окрасу на ім’я Марсік отримала несподіване завершення. Кота, якого шукало мало не все Рівне, знайшли. Найцікавіше – як.

Знайшла господиня з господарем – неподалік власної оселі в районі Газотрону.

Це було на 11 день пошуків, коли в інших би вже опустилися руки, але господарі Марсіка, які перед тим пообклеювали всі стовпи в околиці його фото, та заповнили відповідними оголошеннями весь інформпростір Рівного, не опускали рук.

Вчора вони знову прочісували свій мікрорайон, раз по раз вигукуючи ім’я «Марсік». Вже без надії, але раптом… У вікні одного з будинків вони помітили рух. А за мить упізнали і свого 8-місячного котика. Він ледь нявчав і виглядав геть безсилим.

Далі говорить Тетяна – господиня Марсіка:

- Я підняла всю вулицю, бо в цьому будинку було темно і пусто. Сердце стало кров'ю обливатися, бо в Марсіка від плачу та нявкотіння за одинадцять днів вже геть пропав голос, а ми все ніяк не могли його визволити.

 

Нарешті з допомогою сусідів видзвонили господарів, але вони зовсім не поспішали, хоча ми пропонували заїхати за ними на машині та забрати їх.

 

 На вулиці нам довелось чекати більше, як півтори години. Коли відкрили будинок, то були в шоці: холод, старість, запах мишей.

 

Ні води, ні їжі, ні туалету для тварини. За трьома замками в двох кімнатах закрите кошеня, якому лише 8 місяців.

 

Воно схудло так, що лишились тільки кістки на шкіра. Було в такому стані, що сьогодні возили до ветеринара відкапувать та відходжувать.

 

Власником цього будинку виявився колишній працівник СБУ, тепер пенсіонер. Об'яви про зниклого котика висіли на кожному стовпі, не побачити це було неможливо.

 

І яке потрібно мати серце, щоб так знущатись над тваринкою?

Марсік, після повернення додому

Господиня припускає, що кота закрили в хаті, аби він вивів мишей, алe...

P.S.

За версією ж одного з господарів хати, де знайшли Марсіка,

Кіт, швидше за все, зайшов до хати випадково, коли там були відкриті двері, а люди, які мили машину на дворі, цього не побачили.

 

Мовляв, ніхто спеціально кота в тій хаті не закривав, просто, там зараз ніхто не живе.

Так чи інакше, головне, що кіт, зрештою, знайшовся.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень