Муніципали прикрили наливайку на Північному

Продавцям світить штраф до 13600 грн

ФОТО архівне, сайт ЧаРівне

Муніципальна варта у Рівному стежить за дотриманням правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у громаді. Днями вони зафіксували порушення цих правил на ринку «Північний» у кіоску номер 53.

На продавця склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 КУпАП (торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами з рук, тобто торгівля означеними виробами суб`єктами, які відповідно до вимог законодавства не мають права на здійснення такої торгівлі), який направлений на розгляд до міського суду.

 

Штраф за порушення ч. 3 ст. 156 КУпАП - від 6 800 до 13 600 грн.

Рейди муніципальної варти з виявлення фактів продажу сурогатного алкоголю на території Рівненської громади триватимуть.

Якщо вам відомі випадки продажу сурогатного алкоголю, телефонуйте 067 313 83 19 або надсилайте інформацію на Viber, Telegram.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень