Мультитест на 600 балів: Випускниця з Рівного дала поради, як готуватися до таких іспитів (ФОТО/ВІДЕО)

В обласному центрі лише чотири 600-бальники

Замість ЗНО цьогорічні випускники шкіл складали мультипредметний тест. Він складався з трьох обов’язкових предметів: математики, історії та англійської. В результаті можна було отримати максимум 600 балів.

Природно, що такий високий бал могли отримати далеко не всі випускники, однак деяким таки вдалося здивувати. Так, у Рівному 600 балів отримали лише 4 випускники. Однією з них є випускниця школи №1 Анна Дойничко.

– Спершу я не повірила, що це дійсно так. Тричі передивилася, а потім мене покликали підписати контрольний листок, що я все виконала. Доки не прийшли результати, мене довго мучили сумніви, чи точно я все правильно побачила. Але я дуже-дуже зраділа.

 

Найважчою для мене була історія, я не повинна була здавати цей предмет. Я хотіла здавати англійську мову, оскільки там був вибір на ЗНО.

 

А найлегшою була, напевно, математика. Я, все ж таки, більш технічна людина, – поділилася Анна Дойничко.

Випускниця також розповіла, що боялася того, що розпочнеться повітряна тривога. Якби вона була тривалою, тест перенесли б на серпень.

– Ми у кабінеті чекали приблизно пів години, та це було дуже важко, тому що зайнятись було нічим, а повторювати уже не можна. Нас попередили про наслідки тривоги, якщо вона буде затяжною. Але всі дуже боялися, що вона розпочнеться. Нам пощастило, її не було, але розпочалася через п'ять хвилин після закінчення тесту, — каже випускниця.

Класна керівниця Анни Зоя Правдюк розповіла, що була впевнена у такому результаті своєї учениці, адже дівчина була золотою медалісткою, займала призові місця у конкурсах та олімпіадах.

Маленька, доброзичлива, худенька, але завжди на уроках підіймала руку, завжди серед дітей виділялася своїм розумом, своїми відповідями. Бачила її відповіді, чула її промову, тому у мене сумніву, як у вчителя, як у класного керівника, як у вчителя-предметника мови й літератури — не було, — розповіла каже Зоя Правдюк.

До мультипредметного тесту Анна готувалась без репетиторів. Вона розповіла, що у школі їй дали для цього достатню базу. Від себе дівчина дала кілька порад, яких варто дотримуватися під час підготовки до іспитів.

Проходити тести минулих років. Вірити у себе — найголовніше. І просто аналізувати свої помилки, коли ти їх робиш. Вони дійсно запам'ятовуються. Приділяти увагу собі, оскільки моральне здоров'я важливіше, ніж будь-який результат. І, в принципі, хороші результати можливі лише тоді, коли підготовка не займає увесь твій час, — підсумувала випускниця.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень