Мультипредметне тестування на Рівненщині проводитимуть у 8 населених пунктах

В кожному з них буде одразу кілька пунктів тестування

Міносвіти  затвердило перелік населених пунктів України, у яких буде сформовано попередню мережу тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту. 

Попередньо заплановано, що тестування проходитиме у 20 областях України, у тому числі на Рівненщині. 

Рівненська обласна військова адміністрація на запит МОН визначила вісім населених пунктів, де буде проходити національний тест. У кожному з них буде по декілька пунктів тестувань. З міркувань безпеки поки не оголошують де саме працюватимуть пункти тестування..

 

Проте учасники на своїх інформаційних сторінках з 20 травня до 7 червня включно матимуть змогу підтвердити бажання взяти участь у НМТ і вибрати з наданого переліку найзручніший для доїзду населений пункт.

Учасники, які не зможуть дістатися до місць проведення основної сесії НМТ, зможуть подати заявки для участі в додатковій або спеціальній сесіях тестування.

Невдовзі МОН затвердить перелік країн і міст Європи, де НМТ зможуть пройти учасники, які змушені були виїхати за межі України.

Нагадаємо, затверджено календарний план НМТ у 2022 році. Тестування проходитиме в три сесії: основна відбудеться з 18 липня до 10 серпня, додаткова – 16-20 серпня, спеціальна – 12-16 вересня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень