«Мозок дитини мертвий»: син відомого музиканта впав у кому після видалення молочних зубів (ФОТО)

Дитина 21 день не приходить до тями

Відомий музикант та бандурист Віктор Пашник розповів про жахливу ситуацію. Його маленький син Велес опинився у комі після операції з видалення молочних зубів. Чоловік та його дружина не знають, що їм робити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на допис з Facebook-сторінки Пашника.

З чого усе почалося

— 21 добу наш неймовірний синочок у комі. Йому констатовано смерть мозку… Через неналежне видалення молочних зубів.

 

Наше з дружиною життя розділилось на до і після того злощасного дня, 8 грудня, коли дружина Маріанна з сином Велесом пішли до клініки аби видалити два молочні зубчики, - розповів чоловік.

З його слів, «працівники стоматологічного центру запропонували провести оперативне втручання з видалення молочних зубів під загальною анестезією». У день операції дитина «дуже протестувала» та не давала надягнути на себе маску.

Тоді, як стверджує батько хлопчика, лікар-анестезіолог одягала маску «силоміць». Матір дитини це бачила та просила усе припинити, але, за словами Пашника,«анестезіолог не послухала і продовжувала притискати маску», після чого син заснув.

Потім почалася операція, але згодом почалася «метушня», приїхали бригади невідкладної допомоги.

— До дружини вийшов медичний директор стоматології, який повідомив, що під час операції в дитини сталася зупинка серця, яке лікарям вдалося запустити, і що дитину переводять в реанімаційне відділення ВП «Лікарня святого Миколая».

 

Вже від лікаря ми дізналися, що ситуація критична і що син перебуває у важкому стані, - додав музикант.

Що сказали лікарі

За словами Пашника, вже потім лікарі повідомили, що під час стоматологічної операції у хлопчика сталася «клінічна смерть і лікарі надто довго проводили реанімаційні заходи, що призвело до тяжкого стану дитини».

— Після чергового обстеження лікар повідомив, що мозок дитини мертвий і його життя підтримують лише апарати. Станом на зараз ситуація щоразу погіршується і лікарі не дають жодного шансу нашому синові на життя, адже всі органи потроху відмирають, - розповів чоловік.

Артист написав заяву, вже порушено кримінальну справу, проводиться досудове розслідування. Але вбиті горем батьки досі не знають, що саме трапилося під час операції.

Бандурист поділився, що він не знає, як пояснити двом донькам, що їхній братик може не повернутися додому.


Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень