Можуть самі називати суму, яку хотіли б отримати. Для українських сімей з дітьми запустили нову фінансову підтримку

Щоправда, просять звертатися тих, хто ще не отримував підтримки з інших міжнародних програм

Для українців наразі доступно чимало джерел для отримання міжнародної фінансової підтримки. Серед них фонд Ukrainely. Це команда волонтерів, які прагнуть допомогти людям, які через війну опинилися в скруті. Переважно допомогу надають сім’ям з дітьми.

На сайті фонду є анкета, яку треба заповнити заявникам.

Організатори наголошують, що прагнуть розширити коло людей, які отримують допомогу. Тож просять українців, які вже отримували раніше підтримку від міжнародних партнерів, утриматися від звернення у фонд.

Прикметно, що це виплати для людей, які залишилися саме на території України.

Нашим пріоритетом є сім'ї з дітьми, але якщо у вас немає дітей і є потреба отримати допомогу, ви все одно можете подати заяву - наша команда розгляне вашу ситуацію, - йдеться у повідомленні фонду.

Загалом ця благодійна організація має декілька програм допомоги громадянам України:

  • підтримка сімей під час війни;
  • підтримка внутрішньопереміщених осіб;
  • підтримка військових і тероборони.

Цікаво, що суму, які потребує сім'я – заявники самі вказують в анкеті фонду.

Суму допомоги визначаєте ви самі, проте наша команда може узгодити тільки частину, тому просимо віднестись відповідально. Оберіть суму допомоги в доларах, яку ви розраховуєте отримати. На вашу банківську картку буде відправлено суму в гривні згідно з курсом UAH/USD на момент відправлення коштів, - роз'яснили у фонді.

Якщо допомога буде призначена, то на картку не прийде відразу вся сума, а її переказуватимуть отримувачу частинами.

Увага!

На момент написання публікації сайт фонду ukrainely.com не працював. У фонді пояснюють це великою кількістю звернень, що надходила останніми днями, і закликають повторну заяву не відправляти у момент відновлення роботи. 

За останні декілька днів, наш фонд зіткнувся з великою кількістю нових заяв на допомогу, через розміщення посилань на наш фонд у групах гуманітарної допомоги Viber та Telegram.

Ми робимо все можливе, щоб надати допомогу родинам, які дійсно її потребують, та через великий наплив нових заяв, час перевірки непомірно зросте, - йдеться у соцмережах фонду. 

У фонді пояснюють, що не треба писати нових заяв або надсилати запити на нашу поштову скриньку або у соціальні мережі про статус заявки. 

Також, якщо один з членів вашої родини вже отримав допомогу в одному з проєктів, не треба подавати нову заяву - вона буде відхилена, бо ми намагаємось допомогти якомога більшій кількості сімей. Через це радимо об'єднувати декілька заяв від вашої родини в одну.

Джерело: today.ua


 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень