Можна і навіть потрібно: лікарі пояснили, чому їсти м'ясо щодня корисно

Усе через важливий білок, який є профілактикою раку

М'ясо, молоко та яйця потрібно їсти щодня. Цей набір продуктів, є чудовою «підмогою» для профілактики онкологічних захворювань.

Звучить дивно, адже багато лікарів рекомендують не вживати м'ясо щодня, щоб захистити себе від раку, проте і в м'ясі, і в яйцях, і в молоці міститься вітамін С, який активує білок р53.

Білок виконує функцію обмежувача при утворенні злоякісних пухлин, тобто блокує ріст ракових клітин. При цьому якщо вживати перелічені продукти хоча б раз на тиждень, то це теж буде ефективним заходом для захисту від онкології.

Але важливо обирати корисні способи приготування. Наприклад, м'ясо найкраще готувати на пару або запікати у духовці, а не смажити.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень