«Можливі збої в роботі», - прес-офіс ПриватБанку на Рівненщині про націоналізацію

Уже нині мешканці Рівного не могли зняти готівку у банкоматах міста

Керівник прес-офісу ПриватБанку на Рівненщині Андрій Хмельник повідомив, що ПриватБанк і Національний банк України забезпечать перехід банку державі в максимально короткі терміни і попередив:

Сьогодні у відділеннях банку проводяться необхідні роботи з інвентаризації залишків на рахунках клієнтів і грошових коштів для забезпечення передачі банку державі і гарантування безперебійної роботи ПриватБанку в подальшому. Як повідомила прес-служба банку, для забезпечення цього процесу в максимально короткі терміни протягом дня можливі технічні перерви в роботі відділень банку.

Окрім цього, Андрій Хмельник додав:

"Головний офіс і всі служби, структурні підрозділи ПриватБанку працюють в штатному режимі, забезпечуючи безперебійну роботу всіх послуг і сервісів ПриватБанку, - йдеться в заяві прес-служби банку. - Представники ПриватБанку і Національного банку працюють спільно над реалізацією поставлених завдань". Колектив банку і співробітники головного офісу і всіх регіональних підрозділів ПриватБанку, його відділень продовжують працювати на своїх місцях і виконувати свої посадові обов'язки.

За словами Андрія Хмельника, 19 грудня у зв'язку з проведенням процедури переходу банку в держвласність з операціями корпоративних клієнтів працюватимуть так:
- усі витратні фінансові операції за рахунками будуть виконані, починаючи з 9:00 20.12.2016 р;
- карткові витратні транзакції (за корпоративними картками і ключ до рахунку) тимчасово не будуть обслуговуватись;
- всі прибуткові операції (надходження на карти та рахунки) працюють у стандартному режимі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень