Можете загубити весь врожай: яке підживлення не любить перець?

Поради від досвідчених городників

Азотисті добрива. Не слід зловживати цим підживленням — воно посилює зростання самої рослини, але зав'язь формуватиметься погано. Тому врожаю зі своєї ділянки можна не дочекатися.

Добрива із вмістом хлору. Перець дуже боїться хлору — рослина може припинити зростання і розвиток. Це підживлення може спричинити пожовтіння та опадання листя культури.

Надлишок кальцію. Якщо часто удобрювати перець підживленнями з вмістом кальцію, це спричинить гниття плодів. Тоді урожаю можна взагалі не дочекатися.

Фосфор. Якщо занадто часто удобрювати перець цим мінеральним підживленням, рослина почне хворіти та припинить зростання. Фосфор відкладатиметься у ґрунті, що також негативно вплине на кореневу систему культури.

Гній та курячий послід. Свіжі органічні добрива обпалюють коріння рослини, тому перець може загинути. Не варто зловживати органікою посеред літа, краще забезпечити культурі регулярне поливання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень