«Моя така полуничка»: Чоткий паца показав доньку Вікторію (ФОТО/ВІДЕО)

 Та розказав, як вчиться догляду за дівчинкою в експрес-режимі

«Ми перемогли» -  такі перші емоції Івана Мартинова та дружини, які вийшли з пологового будинку. Герой мемів з Рівного одружився з медикинею Ольгою навесні. Дівчина родом з Хмельниччини.

Іван рахував дні до народження донечки та мріяв бути присутнім на пологах. Та Вікторія з’явилась на світ раніше. І її перший плач почув на фронті.

Я начав ревіти, вийшов посеред хати, сльози ллються, кажуть хлопці, мовляв, шо таке, я включив, кажу, слухайте. Вона мені скинула відео в сигналі перший крик, — зізнався Іван.

Щоб побачити новонароджену доньку і відчути себе батьком, Івана Мартинова відпустили у відпустку, проте лише на 10 днів. Змінювати підгузки вчиться в експрес-режимі.

Кооотик мій, моя така полуничка, — допомагає дружині Іван.

Ім’я обрала Ольга. Іван не заперечував, адже воно співзвучне з бажанням всіх захисників.   

Каже Ваня, я придумав, буде в нас перемога. Я кажу, Вікторія -  дуже гарне ім’я і звучить гарно: Вікторія Іванівна, - розповіла Ольга.

Зізнається: розлучатися із родиною важко, але на фронті потрібен. На захист України Іван став ще у 2014 році. Воював у найгарячіших точках Донеччини та Запоріжжя.

Джерело: Ми Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень