Мовчить і веселиться: на що зірка «Не родись вродливою» родом з України проміняла свою батьківщину

Ольгу Ломоносову багато хто знає як Кіру Воропаєву з серіалу про Пушкарьову

44-річна актриса Ольга Ломоносова давно знімається в серіалах і кіно. Попри величезний послужний список, глядачеві вона найбільше запам'яталася за серіалом «Не родись вродливою», де їй дісталася роль дівчини головного героя - Кіри Воропаєвої.

З огляду на те, що Ломоносова живе і працює у рф, мало хто цікавиться її біографією, але варто відзначити, що Ольга - українка. Вона народилася і виросла в українському Донецьку. 

Ольга Ломоносова зараз

Актриса, яка зіграла в серіалі «Не родись вродливою», продовжує свою акторську діяльність. Найбільше вона знімається в Москві.

У своєму Instagram-блозі Ольга нерідко ділиться фотографіями, зробленими за лаштунками або на зйомках. 

Крім знімального майданчика в її житті є ще театр - Ломоносова зараз зайнята в проєктах Театру на Малій Бронній, а також співпрацює з Театром сатири як запрошена актриса. 

Що Ольга Ломоносова говорить про війну

Актриса, яка народилася в українському місті, через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення зробила на своїй сторінці в Instagram пост зі словами:

Час зараз, м'яко кажучи, непростий...

 

Особливо важливо залишатися на зв'язку, піклуватися про інших, ділитися теплом і любов'ю, підтримувати одне одного, допомагати, обіймати, виручати. 

Друга частина її публікації була пов'язана з рекламою. Жодної згадки про те, що рф бомбить мирні українські міста в профілі Ломоносової не було. 

Пізніше вона опублікувала кілька своїх фотографій, вочевидь, зроблених на фотосесії в студії. Кожна з них зібрала тисячі лайків і сотні коментарів. Шанувальники з України часто запитують про те, чому вона мовчить про війну і за що продала свою батьківщину. Подібні питання зірка ігнорує, але не видаляє. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень