«Московський піп», який відсудив у рівненських АТОвців землю – в реанімації

Невідомо чим хворий

Священик московського патріархату Михайло Ільчук, який відсудив землю біля села Обарів в учасників АТО, потрапив в реанімацію. Принаймні так стверджують його адвокати, які прийшли сьогодні на розгляд апеляції від бійців АТО Тетяни Камерістової та Олександра Климюка.

Детальніше про батюшку читайте тут:

Cвященик-бізнесмен має чотири іномарки, цех та магазин

Вони хочуть повернути собі свої ділянки, які Ільчук вже зорав. Це вже друге засідання, адже на перше зі сторони батюшки ніхто не прийшов.

  «Священна війна» за обарівську землю, або Як московський патріархат відібрав ділянки у рівненських військових

Цього разу з’явились відразу два адвоката Ільчука – екс-очільник управління Державної виконавчої служби у Рівненській області Марина Лук’янова та Ірина Пашкевич. Остання була в Києві під час минулого розгляду апеляції, тому суд довелось відкласти.

Захисниці запевняють, що батюшка мав повне право на цю землю й зробив усі необхідні документи. Всю інформацію просто перекрутили, впевнена одна із адвокатів Марина Лук’янова:

Усе, що тут кажуть – це підміна тези та перекручення інформації. «Московський піп забирає в учасників АТО землю».

Теза абсолютно протилежна – в громадянина Ільчука на підставі всіх абсолютно законних документів, виготовлених в  законному порядку, віддали цю землю абсолютно незаконно іншим громадянам, мотивуючи це тим, що вони мають пільгове право.

Думаєте ми проти АТОвців? Та ми не проти АТОвців. Ми просто відстоюємо своє.  

Засідання міського суду, на якому власне й передали землю священику, пройшло цілком законно, говорить адвокат. Слова АТОвців, що в суді все вирішили за 7 хвилин, вона спростовує. Ірина Пашкевич каже, що засідання тягнулося близько трьох годин.

Зазначимо, що наступний розгляд апеляції АТОвців перенесли на 9 червня.

Чекатимуть доки у Миколи Ільчука покращиться здоров’я. Щоправда захисниці священика не знають, який у їхнього підзахисного діагноз, ні місця, де той лежить в реанімації. Самі АТОвці впевнені, що справу просто затягують.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень