Московити мають наказ стріляти в мирних менкашців і по своїх. Шокуюче зізнання солдата РФ (ВІДЕО)

Йому його «побратими» прострелили ногу

Російська армія має пряму вказівку розстрілювати цивільних громадян в Україні. Те ж саме стосується російських військових, які відмовляються вбивати жінок і дітей.

Про це на відео СБУ говорить один із російських загарбників, якого підстрелили свої.

Ще у перший день війни його колона отримала наказ взяти Харків в оточення. Усіх цивільних, які хотіли виїхати, москалі мали розстрілювати.

Коли ж на місце прибули українські силовики, то зав’язався бій. Двоє росіян вирушили допомогти пораненій жінці, однак свої ж відкрили по ним вогонь. У підсумку офіцера та жінку – вбили, а солдата на відео – поранили у ногу.

Він залишився живий лише тому, що його вивезла донька вбитої українки. Тож тепер він є важливим свідком звірств російської армії проти українського народу. Нині це документують в СБУ й передадуть матеріали до суду.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень