Рівненська активістка, донька екс-мера Львова назвала «лохотроном» посольство США

Адже їй відмовли в отриманні візи

Відома у Рівному під прізвищем Москальова громадська активістка, люстраторка, донька екс-мера Львова Любомира Буняка - Лілія Мигович (на фото вгорі) не змогла отримати візи до США.

Власною думкою про посольство Америки в Україні та отриманий досвід (ціною в 1000 у.о.) вона поділилася у соцмережі Фейсбук:

Лілія Мигович 1 год · Після бесіди з досвідченим юристом українсько-американської юридичної компанії хочу передати великий привіт великому ЛОХОТРОНУ - ПОСОЛЬСТВУ США в Україні ))

 

Я не є "потенційним емігрантом" завдяки своїй внутрішній свободі і презирству до всього, що стосується обмежень на мою свободу. Тому вважаю, що потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб до українців було аналогічне відношення в США, як до американців в Україні. Інакше - ідіть в баню, лицеміри.

 

Порушення прав людини - це порушення прав зараз тільки з боку американців. Всіх бажаючих розоритись десь приблизно на 1000 доларів США - вам прямо в американське посольство для того, щоб отримати відмову, якщо ви не єврей, приміром, і не отримуєте менше 10 000 доларів чистого прибутку в місяць))

 

А якщо ви не єврей - то ви його і не отримуєте в будь-якому випадку )) Так що не ходіть в американське посольство - бережіть свої вклади, громадяни !)

Варто зауважити, що посольства іноземних держав часто не дають віз українцям з абсолютно незрозумілих причин.

Тому достатньо слушною виглядає  думка, що Україна мала б застосовувати так звану «дзеркальну політику» у питаннях видачі віз іноземним громадянам.

Суть такої політики могла б полягати в наступному:

 

- Громадяни тих країн, які ставлять візи (навіть безкоштовні) українцям, теж – повинні отримувати візи в українських посольствах та консульствах закордоном.

 

- Громадяни тих країн, які стягують з українців плату за візи, мають сплачувати аналогічну суму – за візу до України.

Мовляв, «поки ми не почнемо самі поважати себе, нас не будуть поважати інші»

Однак, такий підхід до самоповаги не виглядає особливо популярним серед громадян України та керівництва нашої держави.

Допоки

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень