Морозні залишки щезнуть, як «роса на сонці»: коли в Україну прийде справжнє весняне тепло

Наталка Діденко зробила прогноз

Найближча ніч в Україні ще буде з морозом, однак попри це холод відступатиме. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Як не біснуватиметься вже фактично мертва карга-зима, квітневий день почне прогрівати повітря і морозні залишки щезнуть, як «роса на сонці», – каже синоптик.

Завтра, 5 квітня, максимальна температура повітря у більшості наших областей становитиме +5...+12 градусів, але у південній частині буде ще тепліше. Там стовпчики термометрів показуватимуть +10...+14.

У вівторок у західних та північних областях України очікується дощ, місцями з мокрим снігом. На решті території переважатиме суха погода. Втім, повсюди буде вітряно.

У середу 6 квітня в країні потепліє  до +12....+15 градусів, а на Благовіщення Наталка Діденко обіцяє до +14...+19 градусів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень