Морози, снігопади, потепління: що чекає українців до кінця тижня

Синоптик дав прогноз

Впродовж тижня в Україні буде сніжно та морозно.

Про це на сайті Meteoprog повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

Завтра, 25 січня, у південних, центральних та східних областях вночі та вдень на заході України пройде невеликий, подекуди помірний сніг.

Температура повітря вночі буде в межах -10...-5 градусів, у західних, північних областях та в Карпатах -17...-12 градусів. Вдень термометри покажуть -7...-2 градуси.

У середу  26 січня у більшості областей пройде невеликий сніг.

Температура повітря вночі очікується в межах -10...-5 градусів, а у Карпатах та східних областях -16...-11.

У четвер 27 січня у західних областях очікується сніг, мокрий сніг та слабке налипання мокрого снігу. Невеликий сніг також пройде на крайньому сході країни. У решті регіонів істотних опадів не прогнозується.

У центральних, північних та східних областях вночі -15...-10 градусів, на Сумщині до -20, а у західних областях очікується -7...-2 градуси.

 

Вдень у західних областях температура коливатиметься близько 0, на решті території -7...-2.

У п'ятницю 28 січня атмосферний фронт, пов'язаний із циклоном над країнами Балтії, принесе в західні та північні регіони нову порцію снігу та мокрого снігу. 

У нічний час на Лівобережжі України буде морозно: -16...-11 градусів, у Харківській та Луганській областях до -21 градуса.

У західних та південно-західних областях помітно тепліше: -7…-2.

 

Вдень очікується відлига на заході та півдні країни: -1…+4 градуси. У східних областях затримається холодна повітряна маса з температурами -8...-3.

На вихідні під впливом атмосферних фронтів атлантичного походження, у більшості областей України очікується випадання снігу та мокрого снігу.

Температура повітря в нічний час коливатиметься в межах -8...-3 градусів, а вдень повітря прогріється до -3...+2 градусів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень