Морози і загроза нових ракетних ударів – чи витримає енергосистема?

Низькі температури – це випробування для будь-якої енергосистеми

Колапсу в енергосистемі не буде, навіть якщо ворог скористається періодом похолодання для здійснення нових масованих атак на енергооб’єкти.

Це вже буде не вперше. Саме такі періоди росіяни вибирали перед своїми масованими атаками. Ми це вже проходили близько 20 разів. Це, звичайно створить нам додаткові проблеми. Але я впевнений, що це буде питання тривалості можливих перерв в енергопостачанні через пошкодження якихось об’єктів, проте колапсу в енергосистемі не відбудеться. Ворог цього не досягне, - каже голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Окремо він зазначив, що низькі температури – це випробування для будь-якої енергосистеми. І для того, щоб пройти цей складний період без відключень, потрібно виконати дві умови: залучити до роботи всі енергоблоки електростанцій, які зараз перебувають в поточних ремонтах та в повному обсязі використати 1700 МВт технічної можливості імпорту, яку «Укренерго» відкрило наприкінці минулого року.

Важливо, аби й населення допомогло країні пройти цей складний етап. Йдеться передусім про ощадливе споживання в ранкові та вечірні години, коли споживання найбільше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень