Мораторій на будівництво на вулиці Толстого все-таки наклали

Сьогодні відбулися громадські слухання, на яких громадськість висловилася за мораторій на будівництво за краєзнавчим музеєм, на вулиці Толстого, 10. Проте й тут не обійшлося без скандалів

Зокрема слухання відбувалися вже вдруге. Нагадаємо, минулого разу їх перенесли через те, що були відсутні представники музею.


Це мали бути експертні слухання, де по 18 експертів з обох сторін мали висловити свою думку та, відповідно, прийняти рішення. Але проведення слухань такого формату було виключно рекомендацією робочої комісії.

Тому, після кількох перепалок, громадськість відмовилася від такого формату, і забажала провести саме громадські, а не експертні обговорення. У відповідь на це представники забудовника залишили зал.


Проте слухання продовжили свою роботу. Було обрано головою обговорень начальника управління культури Тараса Максименка, який прокоментував події у Міському будинку культури:

Рівнерада вимагала одного: проведення громадських обговорень. Вони сьогодні відбулися. За те, щоб був мораторій на будівництво на вулиці Толстого, 10, на будівництво 12-поверхового будинку до виготовлення історико-опорного плану, який регулюватиме зони забудов біля пам’яток, проголосувало 193 людини. Протокол мандатної комісії затвердило 205.

Результат громадських обговорень носить рекомендаційний характер для міської влади та виконавчого комітету. Проте, чи дотримаються вони рекомендацій – побачимо згодом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень