Момент смертельної ДТП у Рівному потрапив на камеру. Пішоходи самі вискочили під машину (ВІДЕО)

Водій не винен?

Сьогодні близько 18 години вечора у Рівному на Київській збили на смерть жінку. Вона якраз переходила дорогу пішохідним переходом, коли в неї в'їхав білий «Фольксваген»:  нещасна відлетіла на кілька метрів і загинула на місці події. 

За кермом був тверезий 34-річний водій, який одним ударом позбавив життя 47-річну жінку. За словами очевидців, пішоходи рухалися на зелене світло. Про це ж повідомили й поліцейські у звіті. 

Утім в мережу виклали відео з автореєстратора. Якщо поглянути на момент аварії, усе стає на свої місця. Пішоходи рушили на зелене світло, однак в ту ж мить, коли вони ступили на проїжджу частину, сигнал змінився на червоний. 

Водій «Вольксвагена» їхав вільною смугою. Вочевидь, що йому було видно зелене світло, тому він вирішив не збавляти швидкість, а ось пішоходів за купою машин керманич не побачив. Вони фактично вискочили просто йому під колеса. Удару об капот не уникла саме 47-річна рівнянка. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень